Stalltjänst en helt vanlig fredag

Idag fick jag ha insläppet i stallet på en helt vanlig fredag. Anledningen är både rolig och tråkig, vår duktiga Erika som sköter våra in- och utsläpp fick hämta hem sin ponny från kliniken. Han var nu frisk förklarad från sin kolik. Jag brukar vanligen bara ha utsläpp så det kändes lite bakvänt att ta in dem, men jag tror jag lyckades bra. Bad faktiskt Kristina som hade kvällsfodringen att dubbelkolla att jag gjort allt.

Jag hade även lovat att gå en sväng med Corona idag, men om hade tappat en baksko och den andra satt vänligt löst så det blev bara en avborstning av torkad lera.

Göran fick vila idag oxå, en borstning av blev det. Imorgon är första dagen då min ryttarinnor ska få göra allt själv utan att jag åker ut till stallet överhuvudtaget. Det känns lite konstigt måste jag säga, men jag är helt övertygad att de klara det galant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s