Hade sällskap i stallet och vagnen idag

Idag hade jag min brorsdotter med till stallet. I bilen på väg ut till stallet frågade jag henne om hon ville åka vagn eller rida och hon svarade utan att tveka att hon ville åka vagn, det värmer i mitt hjärta 🙂

Jag mockade och hon borstade sen gav vi oss ut i skogen med pannlampa och fullmåne. Pannlampan behövdes knappt. Fullt ös blev det oxå då Göran bara fick en ordentlig borstning igår då jag hade kvällsfodringen. Man märker så väl är han har myror i brallan och vill ut och springa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s