Vinterns sista pulkatur?

Idag åkte jag och Pontus till stallet för att fixa och motionera Göran. Eftersom det fanns snö kvar på ridbanan bestämde jag att vi tar fram pulkan idag och tar en sista tur i den innan snön smälter bort.

Medan jag mockade och fixade allt satt Pontus på en torvbal och åt ett äpple. Nere på volten blev det fullt ös som vanligt när Pontus är med, ju fortare desto bättre. Göran blev lite varm och svettig så han fick ha på sig täcket när vi släppte ut honom i hagen igen efter att Pontus gett honom en hejda kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s