Gammal vänskap rostar aldrig

Ibland behöver man reflektera över delar av livet. Denna häst på bilden har jag tömkört i 15 års tid och känt dess ägare betydligt längre. Tänk att man kan ha personer och djur i livet som man får och kan behålla bekantskapen med i ur och skur.

Jag har inte tömkört hästen på bilden på ett par månader innan denna gång och både hon och jag hade nog det roligaste tömkörningspasset på länge. Jag blir så glad i själen när alla knappar sitter kvar och hästen bara är med och väntar på nästa signal och ibland tar ett eget initiativ eller två 🤩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s