Melodifestivalen 2019

Nu kööör vi!!

Igår var vi på genrepet för mello i Friends Arena. Barnen var så taggade.

Det är en helt annan känsla när man ser allt live jämfört med när man hör och ser det på TV, hälften av all känsla försvinner på något sätt genom tv-rutan.

Vet inte om mina filmer är de bästa men ändå 😊

Måste även bjuda på en tankevurpa som jag gjorde, då jag varken har varit på Friends Arena eller i Mall of Scandinavia förut, så trodde jag i min enfald att det var smart och åka och äta i MoS innan. Men jösses vad fel jag hade tänkt, för det skulle ju alla andra oxå göra tydligen. Det blev tillslut Max vi hamnade på och satt på golvet och åt 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s