Tillbaka efter ett litet uppehåll

Har varit ett litet uppehåll här på bloggen ett tag nu efter Görans bortgång. Men nu börjar jag så smått komma tillbaka.

Idag har jag varit på Bränninge och fått äran att ha hand om Lillan och Nenne då Hanna är på semester. Så idag blev det tömkörning med Nenne. Tyvärr glömde jag ta någon bild men det fixar jag i morgon.

Så himla kul att vara i gång igen med hästar. Det jag har gjort den senaste tiden är faktiskt att sälja alla shettis-grejer och rensat ut hästsaker. Har ju bestämt mig att jag inte ska ha någon mer shetlandsponny nu efter Göran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s