Återbesök av veterinären

Idag var veterinären på återbesök hos oss för att se hur behandlingen av Görans bakknä har fortskridit. Han rörde sig mkt bättre. Han var dock så pigg att vet fick ge honom lite lugnande så han höll sig på marken för rörselekoll. Dock hade han lite jobbigare med höger galopp. På ultraljudet kunde han se att det fortfarande fanns en liten inflammation samt en blödning vid det inre ledbandets nedre infästning. Han behandlades inte med något men har samma restriktioner med sjukhage, men vi får gå promenader med honom nu, men ingen belastning. Det blir återbesök om 4 veckor för att se hur det ser ut i knät då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s