Bränninge dag 3

Att åka mot eller från Södertälje en söndag är ingen hit kan jag säga, tur att man kan lite bakvägar sin går smidigare när folk lyckas krocka med ca 1 km mellanrum i både södergående och norrgående riktning på E4:an, plus alla semesterfiraren som ska hem. 

Men väl framme i stallet så var det mycket trevligare. 

Det blev lite mockning att börja med, sen lite kraftfoderhinkar och höpåsar och sen blev lite tömkörning av de två damerna. 


Lillan ville tydligen inte vara med på bild så hon vände bort huvudet. Först ut i tömkörningen var Nenne. Hon och jag tränade mycket galoppfattningar och hitta traven igen efter avsaktningen. Det var jobbigt tyckte hon, men hon kämpade på riktigt bra. 

När på tur var Lillan och där tränade vi på framårbjudningen. Till slut lyckades vi få ur handbromsen i båda varven och hon gick riktigt trevligt i en riktigt fin takt och tempo i alla gångarter, men jag var nog mer svettig än hon 😀

Efter fyra timmars stalltid var det dags att åka hem till familjen, men jag tog vägen via Vårsta och Huddinge för att slippa snigelfarten på E4:an. 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s