Ensam med barn och häst

Ibland måste den andra hälften få åka i väg och göra andra saker och i mitt fall så är det så att min man är med i hemvärnet och denna vecka är i Enköping på någon lärorik och spännande övning. Han säger alltid vad de heter, men för mig är det lite grekiska dessa militära benämningar på saker och ting 🙂 Det är oftast logiska förkortningar på sammansatta ord… 

Det resulterar i att barnen får följa med till stallet och jag brukar ungefär en av dessa gånger köpa mat på Max eller McDonalds, dels för att det går fort och dels för att jag vet att barnen uppskattar det och tycker det är gott. Rätt eller fel!? 

Min åsikt är sån, att det viktigaste är att barnen får mat och att vi kommer hem i hyfsat tid så de får sova ordentligt. Jag vill även att det ska se det som en extra grej, när det måste följa med att få äta hamburgare och pommes. Det gör det till en positiv grej att behöva följa med. 

Jag har ju inte lyxen att ha hästen hemma, då hade detta inte varit ett dilemma överhuvudtaget. Men jag tycker att mina tankar är genomtänkta i alla fall. Det viktigaste tycker jag är att man just har tänkt och vet varför man gör på ett visst sätt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s