Bilbesiktning

Varför blir man alltid nervös inför den årliga kontrollbesiktningen av bilen? Samtidigt tycker jag att det är bra om de hittar något, samtidigt som jag vill åka därifrån med ett prickfritt protokoll. 

I år var det ett positionsljus som tydligen inte fungerade, men det krävs ingen återkontroll för utan det ansvaret ligger på ägaren att utföra. 

Samt ett bra att veta att länkarms… Höger fram var lite glapp. Men det ger ingen anmärkning. 

Så även i år blev den godkänd och får rulla vidare vår älskade v70. 

Passade även på att tvätta bilen innan besiktningen, samt la fram varningstriangeln och knäppte alla säkerhetsbälten så det skulle vara lättare att kontrollera dem. Jag hoppas att det underlättade för besiktningsmannen i sitt arbete. Passade även på att önska honom en trevlig helg, vilket verkade uppskattas. 

Varför skriver jag allt detta, jo för det stod på deras hemsida att man kunde göra vissa saker för att underlätta för dem, det stod även där att man skulle kolla alla lysen oxå, vilket jag missat. Men jag tar med mig det till nästa gång 🙂 

Nu kör vi vidare!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s