Tömkörning på Bränninge

I söndags var det tömkörning på Bränninge som stod på schemat. Det blev en mjukstart med 2 ekipage, varav den första var ny i sammanhanget och jag fick äran att tömköra den hela passet. Hon var en väldigt söt frågvis ponny, hon undrade lite vem jag var och vad jag ville där bak. Men när hon väl förstod vad jag menade var hon riktigt ambitiös och lyhörd. Väldigt rolig och snäll ponny att tömköra. Som jag hoppas är med fler gånger:) 

Nästa ekipage ut var ett mer rutinerat par som har tömkört i flera år minst en gång i veckan. Där tränade vi lite på att flytta sidvärts, mest grunderna så hon börjar förstå vad tömtagen betyder, några steg i taget. Nästa gång fortsätter vi därifrån 🙂 

Innan jag åkte hem fick jag även tömköra Nenne som var hur duktig som helst. Jösses vad den hästen har mognat i kropp och själ. Det är så kul att få möjligheten att tömköra hästar från början. Nenne har jag tömkört sen hon var tre år och idag är hon 7. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s