Årliga Ullaredsbesöket

Min och Pontus årliga besök på Gekås i Ullared. Vi båda ser fram mot det otroligt mycket varje gång. Vi kom ner vid 13-tiden och började shoppa på en gång. Det var första av 3 rundor totalt. 

När första kundvagnen var proppfull var klockan ca 16 och vi kunde ta oss till kassan och sedan till incheckningen för att få tillgång till vårt hotellrum. 

Säga vad man vill men jag bara älskar deras hotellrum, de är fräscha, rymliga och ljusa. Denna gång fick vi rum högst upp med fönster mot själva varuhuset så Pontus var stennöjd. 

Efter incheckningen tog vi en vända till i varuhuset innan vi storknade och gick och betalade. Därefter blev det ett besök på Harrys och lite middag. Sen var vi rätt möra. 

Klockan stod på 07.00 dag 2 och vi var nere vid frukosten några minuter senare. Sen var det dags för runda nr 3. 

Efter lite lunch intagen i Varuhusets restaurang blev det hemfärd. Med några stopp på vägen bl.a. på Franssons Polkagristillverkning i Gränna samt att köpa lite Marcus kräftor i Väderstad. Lätt de godaste kräftorna vi ätit, fiskade i Vättern. 

Det sista stoppet blev på Nyköpings Bro för intag av lite middag på Rasta. Riktigt gott var det och skönt med en paus innan sista timmen hem. 


Nu är det mesta inplockat på sina platser och vi är grymt taggade för nästa års resa. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s