Tömkörning i snö

Igår kom den, snön 😀

 Igår blev det även första passet på ridbanan efter att jag fick förkylningen från h-vetet, den satte sig i halsen så jag har haft svårt att andas och prata till råga på allt. Slapp dock öroninflammationen denna gång, yeah. 

Passet igår bestod av mycket tempoväxlingar och han var riktigt fin och följsam. Tror denna period av vagnsvila har gjort honom gått. Man märker dock att han blir väldigt pillig och hittar på små bus nu när han inte blivit mentalt tränad under min förkylning. Men vi får hoppas att det lugnar ner sig nu när jag är på banan igen. 

Göran hade inget emot att det var lite snö ute och inte jag heller. Ljust blev det oxå 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s