Tömkörning 

  
Igår kväll var jag ute och hälsade på Hanna på Bränninge och tömkörde Lillan. Henne har jag tömkört sen hon var 3 år gammal 😀

Hon var riktigt fin igår, lagom framåt och lyssnade bra. I höger varvet fick jag jobba lite mer för att få henne dit jag ville. Jag fick ändra tömsättning en gång för att få en lite snabbare reaktion på yttersidan i högervarvet, då hon gärna ville luta sig inåt och komma till mig i stället. 

Så himla fin häst med underbara gångarter. Som dessutom ska bli min körhäst när väl Hanna släpper henne 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s