Tömköring

  

 Igår var jag ute på Dalsta och tömkörde Arden, den häftiga tinkern 🙂 Man är ganska tacksam för att de har ridhus då det regnade ganska friskt när jag var där ute. 

Han är en härlig häst att tömköra då han är väldigt alert och lyssnar, samtidigt som han är frågvis. Han testar om man verkligen är säker på att man vet vad jag håller på med, vilket är himla bra egenskaper hos en häst och jag som tömkörare verkligen måste koncentrera mig till 100% på hästen. 

Vi tömkörde i alla gångarter, mest för att testa på hur han rör sig och hur han reagerar i olika situationer. Vi arbetade mest i skritt där han skulle lyssna på mig och lita på mig vart jag än sa att han skulle gå 🙂 Vilket gick galant. 

Ska bli kul att se denna hästs utveckling, det ser jag verkligen fram emot 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s