Regnet det bara öser ner…

Hann tömköra en sväng på ridbanan innan det värsta regnet igår. Göran var riktigt duktig och alert 🙂 Vi tömkörde väldigt basic, mest att han skulle bära runt sig själv i volten, rättställd och inte välta inåt. 

Jag la även ut en bom som han fick trava och galoppera över, vilket han gjorde med bravur. 

Sen var det dags för stallmöte och då var det skönt att vara inomhus. Jösses vad det regnade. Då vår bästa Erika som hjälpt oss att ta in och ut våra hästar slutat så behöver vi hitta någon ny som efterträder henne. 

Efter stallmötet vid ca 21.30 skulle jag ut och springa, då jag startat ett träningsschema via Runkeeper. Tänkte det kunde vara kul att springa i skogen vid stallet i stället för hemma, men jösses va blöt jag blev. Men det blev 40 minuter jogg i alla fall 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s