Inspirerande helg

Var som sagt på körkonferensen på Quality Hotel Arlanda i helgen och träffade mycket trevliga människor. Samt att det var bra föreläsningar om mental träning, rehabträning och foderlära. Om du är intresserad av körning så rekommenderar jag att du försöker vara med på denna konferens nästa gång den är. 

Om vi går till träningen av Göran som har blivit lidande i 1 vecka då jag haft en jobbig förkylning. I fredags var mina medryttare ute och red. 

I lördags tömkörde jag honom och jag la fram två bommar som cavalletti tänkte jag, han tog det som ett hinder och hoppade 🙂 i stort sett hela passet, det var mot slutet som han faktiskt började använda dem som markbommar. 

I går blev det en körtur på ca 5 km, med mycket skritt i början. Det var av den anledningen att jag hade en häst framför mig typ halva vägen. Men det var rätt intressant att skritta honom så länge och bra gick det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s