Tömkörning

Igår blev det tömkörning med Göran på ridbanan. Detta tillfälle testade jag att inte byta tömsättning, jag hade kvar tömmarna rakt bakåt från bettet genom tömringarna. Vilket fungerade mycket bra på honom igår. 

Målet med gårdagens tömkörning var att han inte ska ”släpa i” bakbenen på volt, alltså att han ska jobba ordentligt bakifrån och fram. För att komma dit blev det mycket tempoväxlingar både upp och ner. Vilket resulterade i att han i slutet blev riktigt fin och jobbade super. 

Nöjd matte 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s