Tömkörning x 2

Igår var det dags för tömkörningar igen på Dalsta. Först ut var Bellis, unghästen som nu börjar visa att hon är just unghäst. Så igår fick jag jobba en hel del med henne för att hon skulle gå förbi dörren som helt plötsligt blev jätte läskig 🙂

Men vi fick fram alla gångarter i båda varven och vi nöjde oss efter några lugna fina varv i trav i båda varven.

Det här är det som gör att det är kul att jobba med unghästar, ena dagen går de som ljus och nästa dag blir målet att ta sig förbi den läskiga dörren. Det är även detta med unghästar som gör det så farligt om man inte vet vad som kommer att hända. Det är här erfarenheten kommer in och är viktig.

Häst nummer två var den äldre herren på 29 år som är så imponerande 🙂 Fick till riktigt bra skritt med honom i går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s