Tömkörning x 2

Igår stod det tömkörning på schemat. Dels en 5-åring som är väldigt cool och samarbetsvillig trots sin unga ålder. Hon fick gå trav och skritt, det blev ingen galopp på detta pass då det var många i ridhuset.

Efter det var det en ny bekantskap som stod på tur en äldre herre på 28 år som var riktigt rolig och pigg. Han traskade på i en väldans fart och om jag inte visste skulle jag trott att han var lika ung som den första 🙂

Det är alltid roligt med nya hästar då ingen är den andra lik, samt att det intryck man kan få av en häst i hagen och stallet kan verkligen skilja sig från det intrycket man får av den under ryttare eller i töm.

Man lär sig alltid något nytt med nya individer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s