Potthål

Jag tror de flesta vet vad de så kallade potthål är för något. Det är hål i vägen som kan bli ganska stora rätt fort.

En av alla de gånger jag åker till och från stallet har jag lyckats träffa ett sådant, det var inte det minsta hålet direkt. Det bara small till i bilen på höger sida, men det gick att köra vidare dock kändes det att bilen hade tagit skada.

Lämnade in bilen i går på verkstad och där konstaterades det att stötdämparen höger bak var trasig samt att styrsnäckan oxå var trasig och då var det inte så underligt att bilen kändes konstig att köra.

Ja, jag är lite irriterade på detta och det är inte gratis att byta varken stötdämpare och framför allt inte styrsnäckan på bilen.

När jag hade kört ner i detta potthål mailade jag till Trafikverket och där fick jag ett trevligt svar att det är Stockholm Stad som har ansvar över denna väg. Då skickade jag samma mail dit.

Ska prata med försäkringsbolaget idag för att se vad de kan göra. Fortsättning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s