Förskoleklass

Denna vecka har det varit skolornas vecka att bjuda in till förskoleklassinformation. Vi har varit på två, där den ena lät riktigt bra och den andra lät mindre bra. Den ena var en privat skola och den andra en kommunal relativt nystartad skola.

För er som inte är insatta i förskoleklass valet, så ska vi vårdnadshavare till de barn som är födda -09 välja tre skolor. Valet måste vi göra mellan 15 jan -15 feb. Skolplikten är från åk 1, så detta är frivilligt. Du kan även välja att vara hemma ett år med 6-åringen.

Vi har bestämt oss för hur vi ska välja, sen får vi se hur det blir i slutändan.

Lite spännande är det med nya grejer man ska ta ställning till i barnens liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s