Tömkörning

Idag blev det en tömkörning i skogen, men vi gick åt andra hållet. Det var rätt hårt i marken och relativt ojämnt i marken för mina fötter så jag började faktiskt ömma lite under vänstra foten. Då är det säkert någon som undrar vad jag har för skor, jo det ska jag berätta: ett par från Hööks med höga skaft och varmfodrade i brun kolör.

Men åter till träningen av Göran, på vägen hem gjorde vi lite öppna och sluta samt samling i skritt. Från samling i skritt gjorde vi även några i gångsättningar till trav, för att efter ett par steg sakta av till skritt.

Sen var det till att åka hen till 4 barn, då ett par av kusinerna var på besök en stund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s