Tömkörning i snö

Då vardagen har återkommit i alla fall i två dagar så var jag i stallet på kvällen igår. Det var riktigt mysigt att vara ute i skogen och tömköra en sväng. Den svängen jag hade tänkt vi skulle gå gick inte, de det porlade vatten över den vägen. Så vi tog plan B, som var precis lika trevlig.

Hade även bytt till mig kvällsfodringen eftersom jag är så smart och bokade hovis kl. 09.00 nästa måndag då jag egentligen har fodringen. Ibland tror man att man är smart, men icke sa nicke. Nu var det sån tur att snälla Kristina kunde byta med mig, hon som har de måndagar jag inte har.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s