Tömkörning

Igår kväll blev det ett tömkörningspass på ridbanan och jösses vad både jag och Göran fick jobba. Men vad bra det blev. Vi började i vänstervarv, där han blir lite svagare i ytter och gärna välter inåt. Vi jobba mycket med omställningar, så han fick placera innerbak in under sig. Samt att vi gjorde mycket övergångar och tempoväxlingar. Men det gav resultat jösses vad fint ha gick mot slutet och jobbade på riktigt fint, med bakbenen.

I högervarvet har han det lättare, men jag märkte att han var trött. I det varvet fokuserade jag mest på att göra bra övergångar till galopp. Det vill säga inte rusa in i dem utan stampa i från med ytter bakben. Gjorde några fina fattningar sedan gav vi oss för kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s