1:a adventshelgen

Det blev full fart under denna helg oxå, dock var jag inte på Friends arena som många andra hästvänner.

I lördags var vi på Skansens julmarknad, vilken alltid är trevlig och mysigt 🙂 När vi kom hem igen åkte jag till stallet och grabbarna julpyntade i lägenheten. Det jag ordnade när barnen gått och lagt sig, var paketen under granen. Tomten börjar tidigt i år för att hinna med 🙂

Igår åkte jag och Marcus och hälsade på morfar och handlade morötter på Foderboden i Haninge. Därefter var det lunch och skiftavbyte så Marcus fick sova och jag och Pontus åkte till stallet och tog in hästarna eftersom nästan alla andra var på Friends och tittade på hästar. Jag fick hjälp av Marie med insläppet så det gick extra smidigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s