Barn med i stallet :)

Igår fick barnen följa med till stallet då Daniel skulle på fotbollsmatchen Sverige-Ryssland.

Jag hämtade dem med bilen så vi åkte direkt till stallet medan det fortfarande var ljust. Jag fixade till Göran men mina barn var och hjälpte en annan tjej i stallet så jag såg knappt mina barn innan det var dags att åka hem 🙂 Kändes lite konstigt, men ändå roligt 🙂

På vägen hem stannade vi på Mc Donalds i Västberga och åt middag. Där hände en till oväntad grej, vi kom ut från toaletten och jag hör att någon ropar mitt namn. När jag vänder mig om sitter en kompis från förra där och äter mat med sin dotter. Vi har typ inte setts på 10 år och så helt plötsligt på Mc Donalds i Västberga. Ibland är världen rätt liten 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s