Öva att leda häst

Igår blev det en sen ankomst till stallet och då tänkte jag i mitt stilla sinne att jag ska faktiskt ta mig tid att öva på att leda min häst. Han tycker att det blir tråkigt efter ett tag för det händer ingenting och du brukar han hitta på massa saker.

Men det gick väldigt bra idag att vara ute och gå en promenad i grimma. Vi tränade även att göra halt och stå still ett tag. Lite uppställningsträning på samma gång.

Det är bra att faktiskt träna på att leda sin häst för uppvisning eller annat ändamål, för det är så irriterande när de ska stå och fippla med saker och inte kan stå still. Jag och Göran har en bit kvar till perfektion kan jag meddela 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s