Summering av helgen

En riktigt fin hösthelg måste jag säga, strålande väder och mycket gjort.

Hade stalltjänst i helgen så det var tidiga mornar. I lördags kom även tandläkaren ut till stallet och Göran var först ut och fick mvg av tandläkaren. Det var bara små ”ramper” på främre kindtänderna han slipa ner. Innan tandläkaren kom, körde vi ett riktigt bra pass på ridbanan. Tränade lite galoppbyte, vilket gick super bra och Göran var helt med på vad som skulle hända 🙂

Efter stallet var det att åka hem och hämta familjen för att åka till ett par kompisar och plocka svamp. Vi fick ihop en hel del gula och höstkantareller.

I söndags på väg till stallet hämtade jag upp äpplen från min bror vid 06.30-tiden. Sen var det stalltjänst som väntade i stallet, när det var klart var det dags för lite klippning av Göran. Jag klippte honom på undersidan av halsen och under magen. Får se om jag håller det så eller om jag klipper hela honom till tävlingen 18 oktober… Får se hur det blir när det får lägga till sig lite. Därefter gick vi ut på en off-roadtömkörning, vilket han tycker är superroligt.

Efter stallet bar det hem för dusch och lunch för att sen åka på barnkalas i Bromma.

Så nu var nog helgen summerad i stora drag 🙂

IMG_0947.JPG

IMG_0937.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s