Utställningen i söndags

Jag är stolt över min ponny som jag tycker är den finaste i världen. Det som är så kul är att domaren också tyckte han var fin, finast av alla valackar som var med 🙂

Det var en väldigt trevlig och välorganiserad utställning som Shetland Nord hade anordnat i Rimbo. Det är så kul att komma till en tävlingsplats när alla är trevliga och hjälpsamma tycker jag. Nu har jag inte varit med på någon SSS-utställning på flera år, men nu är jag och Göran på G 😉

Har fortfarande inte smällt att han blev Champion Valack…

Träffade även på en av Görans uppfödare och vi pratade en stund. Ännu en sådan sak som gör det extra trevligt, att uppfödaren kommer och tycker han är fin. De har fortfarande kvar Görans pappa, Riccardo vd Langenhorst.

Görans mamma var anmäld till utställningen men blev struken i sista stund, vilket var synd tycker jag. Jag hade gärna viljat se henne igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s