Dikes-påhälsning

I lördags var jag och Pontus i stallet och skulle köra Göran en sväng längs vägen. Allting var frid och fröjd de första 500 metrarn. Sen kom det en gammal traktor med skopa som den höjde upp över traktorn och kedjor på däcken. Vi stannade intill vägkanten och jag sa till Pontus att: nu måste du hålla i dig ifall Göran blir rädd. Vi stod kvar länge och väl men när traktorn kom för nära backade Göran och vände åt andra hållet. Därefter stannade traktorn och vi kunde gå förbi, dock lite spänt men vi gick förbi. Pontus var så duktig och höll i sig så det blev inga konstigheter där.

Efter den lilla incidenten hade vi en trevlig tur i alla gångarter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s