Konditionsträning i blåst

Eller snarare storm, jag var ute i stallet igår kväll och körde Göran en sväng längs vägen via Balingsta. Det var inte många ute längs vägen i blåsten.

Göran var hyfsat pigg, men oj vad han vaknade till när han fick syn på silagebalarna de ställt ut längs vägen på ängarna där se slagit gräs. Han ökade tempo ett snäpp när vi gick förbi den första och höll det sen ända in i mål 🙂

Nu är det inte så långt kvar till tävlingsdebuten i sommar, närmare bestämt 5 juli på Ökna Naturbruksgymnasium. Ser fram emot det. Näst event vi ska på är en shetlandsutställning i Rimbo som anordnas av Shetland Nord, där det ska vara en holländsk domare med. Den är i augusti. Tycker det låter väldigt spännande, men det är inte klart vilka klasser vilken domare dömmer.

20140615-115026-42626428.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s