Hovslagare

I fredags var min stand-in hovslagare här igen för att sko om Göran. Han skötte sig exemplariskt och jag satt ute i vårsolen och solade mig under tiden, självklart beredd att komma in och hjälpa till om det behövdes. Det känns skönt att han börjar känna sig helt bekväm i att någon drar och bankar på hans hovar 🙂 Jag blir lite stolt över min lilla ponny.

Tömkörde även i fredags innan hovis kom och han kändes riktigt fin. Höjde yttertömmen en ring på direkten efter uppvärmningen och han får en väldigt fin form då och det verkar som han tycker det är helt ok, han får även en bättre gång när han kommer upp lite i formen.

20140518-071858.jpg

20140518-071925.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s