Dressyrkörning

Igår blev det en omgång på ridbanan för mig och Göran, då lite dikningsarbete satte stopp för konditionsträningen på vägen. Han har ju bara blivit ompysslad i två dagar nu, av mig och barnen.

Det var lite häst att jobba igenom kan man säga, men när han var varm i kläderna då gick han riktigt bra. Det vi måste öva på är att han ska lyssna och vänta på nästa steg av vad jag vill, han vill så mycket och reagerar ibland lite för fort. På gott och ont. Det märkte jag när Pontus var med i veckan och fick hjälpa att sätta ut lite koner, nyttig träning för mig och Göran kan vi säga. Jösses vad vi rev konerna eller körde över de små 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s