1 maj

Jag och Göran valde att ta en konditionsträning i skogen istället för att demonstrera i staden 🙂

Vi tog vagnen och drog ut för att träna lite kondition. På ut vägen går det alltid lite trögare, innan jag har lyckats dra ur handbromsen. Efter det går allt som på räls, försöker att han ska göra fina övergångar även utomhus, han blir lite för ivrig ibland när vi är ute och slänger upp huvudet i fattningar och avsaktningar. Men jag tycker ju att det är kul att köra häst och inte åka häst så att han något att jobba med är underbart tycker jag 🙂

20140502-061730.jpg

Pontus och pappa var på Cirkus Viktoria igår och tittade på clowner, hästar, kameler och getter. Pontus var helnöjd, men det var lite långt då de höll på i ca 2 timmar. De gick innan föreställningen var klar då det blev trötta barn och okoncentration. De tyckte iaf att det bästa var sockervadden och popcornen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s