Första dagen på tredje träffen

Är till ända, det är helt sjukt va tiden går fort när man har roligt. Intensivt är det men ett himla kul område.

Idag på Strömsholm har vi pratat sårvård, mundering i form av hjälptyglar och longering.

Dagens Göran bestod av ett dressyrpass på ridbanan. Jag fortsatte att öva med koner och idag blev det lite mera övergångar åt alla håll så vi bibehåller det alerta. Så himla kul tyckte både han och jag. Idag kände jag mig inte helt nöjd med att ha tömringarna högre upp och inte Göran heller så vi sänkte ner dem igen och då blev det bättre för både Göran och mig. De tömringarna på bärremmen på bröstan vill säga.

20140304-221612.jpg

20140304-221629.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s