Söndagsmorgon i stallet

Även denna morgon var det jag som hade äran att släppa ut hästarna. Det är rätt mysigt när de gnäggar när man kommer och tänder i stallet. Det är dock mindre mysigt när de börjar skrapa, banka och gud vet allt vilka ljud de gör för att de vill få mat eller gå ut…

Jag och Göran tog oss en promenad/tömkörning i skog och mark när jag väl var klar med alla bestyren. Det blev en runda på nästan 5 km och ett tempo på 13. någonting. Kommer inte ihåg vad det stod på Runkeeper. Både han och jag blev lite svettiga eller i alla fall varma.

Kändes som en skön kontrast till gårdagens dressyrpass på ridbanan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s