Föräldramöte

Igår var det Erika vår stalltjej som var snäll och fixade till Göran då mina medryttare har en vecka i Dalarna.

Jag själv fick äran att gå på ett föräldramöte gällande Marcus dagis. Det blev ett kort möte då vi föräldrar är väldigt nöjda med personalen och deras rutiner. Självklart var det bara jag som ställde lite övriga frågor, fast ändå relevanta tyckte jag. Mötet var avklarat på en halv timme 🙂

Det var barn delen, nu till hästdelen. Göran gick som sagt vilodag igår. I tisdags körde jag en sväng och nu är han så där rolig igen och har ett tryck framåt, han tänker framåt och han är med, han lyssnar och förstår. Han försöker även i bland busa till det lite, men han rättar sig om jag säger till.

Det är bara så kul. Jag ångrar lite nu att jag inte anmälde mig till Stockholms körsällskaps drive and pay nu i helgen. Men det kommer fler tillfällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s