Vända hemåt- tendenser

Igår har jag tänkt att köra ungefär samma som i förrgår. Men när Göran vid alla ställen där vi kan vända försökte vika av och vända hemåt valde jag att köra längre. Vi galopperade en sträcka dessutom med lite tryck i då det inte fanns några ställen att vända på. När vi väl vände var det full galopp tillbaka till närmaste parkeringsficka då vi fick en bil bakom oss.

Efter den galoppen var han riktigt fin och trevlig att jobba med. Jag valde att ha det två delade i går oxå. Men jag kommer gå tillbaka till det raka då han knaprar på de delade betten när han står still.

Idag är det medryttardag, så vi får se vad de hittar på.

20140219-061907.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s