Träff 2 på Strömsholm

Nu tisdag onsdag har jag varit på Strömsholm igen. Det var träff nummer 2 för hästskötarkursen. På denna träff gick vi igenom knopning, lindning av ben och foderkunskap.

20140212-191421.jpg

Göran har medryttardag idag. Igår hade jag tänkt att köra honom ordentligt, men i stället fick jag släppa ut och fodra hästarna när jag kom. Då vår stalltjej hade försovit sig. Det resulterade i att jag tömkörde Göran på ridbanan i ca 25 minuter. Körde igenom grunderna. Några fina galoppfattningar fick vi till oxå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s