Magsjukt barn…

Det är härligt när man vaknar mitt i natten av att man hör ena barnet gråta. Går in i hans rum och möts av doften av jag vet inte vad… Luktar det bajs eller vad luktar det?

Frågar barnet vad det är som är fel och han svarar att han är blöt. Aha, kiss tänkte jag. Jag känner i sängen men inget kiss. Nej här säger barnet och jag sätter honom upp och ser spyan han ligger i och lukten. Oj vad det vänder sig i magen på mig just då.

In med barnet på toaletten för sanering och allt från sängen plus handdukarna i badkaret.

Det är lätt att sova när man har ett barn i sängen som har kräkts en gång i sin egen säng. För när han ger i från sig minst ljud vaknar man och är beredd på att mer ska komma ut. Men som tur var gjorde det inte det.

Det har inte kommit ut mer på hela dagen igår, så kanske var det bara något olämpligt han hade fått i sig. Hoppas, hoppas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s