Broddar, broddar hela dan

Igår var det kvällsfodring på schemat så det blev ännu en sen kväll i stallet.

När jag kom ut till stallet var det fullt ös där, jag hade nästan förväntat mig att vara själv, men icke sa Nicke.

Det blev en vilodag för Göran förutom att han fick stå och lyfta på hovarna då jag bytte lite brodd samt satte i tåbroddarna igen. Men självklart i ett hål skulle en sten byggt bo som inte var beredd att flytta hemifrån en kall måndags kväll. Så jag fick nöja mig med att ha 15 broddar på honom istället för 16…

Som tur var så hörde hovis av sig idag efter influensan och bokade in en omskoning på lördag 🙂

20140114-061912.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s