Tredje advent

Oj vad denna helg körde på i trehundraåttio. Nu är det måndag och jag är på väg till jobbet.

Det började i fredags med att det var luciafirande på dagis och självklart skulle jag göra en praktvurpa i rullgruset på väg från jobbet så jag skulle komma in med andan i halsen för att se Marcus luciasång. Så typiskt…

Ont hade jag oxå och ärrad i själen kommer jag vara länge, jag är ganska blåslagen på vänster sida då färden tog stopp mot ett stenfundament.

I fredags åkte jag bara ut för att fixa det grundläggande i stallet och Göran fick en vilodag.

I lördags så körde jag honom en sväng längs vägen mot Balingsta och han travade på rätt bra, det känns som om han börjar hitta ett bra grundtempo som han orkar gå i länge.

Söndag var en sån där dag man skulle han dragit täcket över huvudet och aldrig gått upp ur sängen. Det som gick bra var dock Göran, då jag tömkörde honom på ridbanan med korta tömmar och tränade mycket sidvärts och galoppfattningar. Så himla duktig är han.

Vad hände då under söndagen.. Det började med att Marcus välte en golvlampa, men som tur var så fick han den inte över sig. Alla hästar i stallet var mer eller mindre tokiga och en drog från ridbanan när en tjej tömkörde och sprang in i stallet med tömmarna efter sig. Jag tog henne och gick ner till banan och tömkörde henne en stund innan ägaren fick ta över.

Jag och Göran fick även vara sällskapsdamer åt ett annat ekipage för att det skulle bli lugnt.

Var även på Skansens julmarknad med familjen på lördagen, så himla trevligt och mysigt.

Det var väl denna helg i förkortad version.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s