Smart mamma…NOT

Igår hade jag båda barnen med mig till stallet då Daniel skulle på möte på kvällen och mina medryttare som egentligen är i stallet på onsdagar är i London på höstlov.

Jag min smarta människa tog för givet att Marcus skulle sova som en stock, som han alltid har gjort när vi varit ute på kvällarna. Därför tog jag inte med vagnen till honom, för han brukar ju alltid sova… Blev det så i går kväll, icke sa Nicke. Han var vaken och vill springa runt i stallet medan jag och Pontus mockade och fixade mat och vatten.

Han höll sig vaken hela vägen hem oxå kan jag berätta, medan Pontus somnade som en stock i bilen hem. Han gick även och la sig en timme tidigare då han var så trött.

Nästa gång åker vagnen med där bak vill jag lova och då kommer Marcus sova som en stock… eller… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s