Klippt magen

Ännu en underbar och fullspäckad helg till ända. Det började i fredags då jag och Göran fick sällskap ut i skogen och körde en bra sväng i bra tempo. Jag och Carina hjälptes sen åt att fodra hästarna.

I lördags var det först Knatteskutt med Pontus för att sen åka hem och packa in alla i bilen då det var 20% rea på Hööks. Missade presentpåsen med en person, de hade nämligen 10 års jubileum i lördags. Det jag skulle ha var en klippmaskin, då min lilla gamla inte tyckte det var så kul längre med shettispäls.

När vi var klara där var det ett snabbt besök på Max för att inta lite lunch och komma en halvtimme sent till Tessi och Krister där vi skulle ut och plocka svamp. Vi hittade lite grann men inte lika mycket som förra året. Efter skogsbesöket så var det hem till dem med en god middag och trevlig kväll. Vi fick även hemgjord glass vilken var supergod.

20131028-061838.jpg

Sen blev det söndag och vintertid. Jag och barnen åkte till morfar för att handla med honom och äta lunch. Daniel fick i uppgift att börja rensa hemma då det är mindre än en månad kvar tills vi ska flytta.

När vi kom hem igen var det tänkt att jag skulle ha åkt och storhandlat men jag var så trött så Daniel och Pontus åkte och handlade på City Gross medan jag och Marcus tog oss en tupplur.

Efter middagen åkte jag till stallet för att i första hand klippa Göran under magen. Vilket gick väldigt bra, när jag testade att ta fram den under halsen och där var han inte beredd att få en klippmaskin.

Sen körde vi en sväng i skogen med fullt ös, efter det fodrade jag hästarna. Möttes även av en liten present i mitt skåp som sprider glädje och värme i höstrusket.

20131028-063300.jpg

20131028-063401.jpg

20131028-063424.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s