Hobbyletare i stallet

20131022-060713.jpg

Igår hade jag med mig Daniels kusin till stallet, då hon har blivit sugen på att ta upp hästar som hobby igen efter x antal utan häst. Jag berättade för henne att vi har 8 hästar i stallet som gärna blir ompysslade.

Till hennes besvikelse så hade Madde varit snäll och mockat mm till Göran. Hon fick borsta och så selade vi på Göran för att ta ett pass på ridbanan. Hon fick testa på att köra lite i skritt och trav, vilket gick bra efter en liten inkörningsperiod 🙂

Jag valde att ta det tredelade bettet då vi skulle vara på banan och han är lättare att köra volter mm på det bettet. Fick jobba en del med högersidan då han är lite stelare där, men sen var det även ett tag sen jag körde dressyr med honom på banan.

Ska ge honom beröm att han faktiskt hade två vuxna människor i vagnen, det hör inte till vanligheten. Men det verkade inte bekomma honom det minsta. Avslutade passet med att han fick sträcka ut lite på vägen i galopp innan vi gick tillbaka till stallet.

Avslutade kvällen i stallet med att vattna och fodra hästarna. Nästa gång Anki följer med så ska hon få mocka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s