Inte gräsänka längre

Det var igår det hände, min man kom hem efter sina tio dagar på utbildning.

Dessutom messade Madde mig om att hon hade fixat allt till Göran, om jag ville ha en hemmakväll.

Så blev det, jag åkte inte till stallet igår utan var hemma med familjen. I onsdags var mina medryttartjejer i stallet och tränade longering med Göran.

I tisdags var jag och grabbarna i stallet, men Marcus sov i bilen hela tiden så jag och Pontus fixade allt. Pontus fick även rida en liten sväng, för jag var tvungen att träna lite lydnad med Göran för han hade bråkat vid stubben i måndags för medryttarna.

Så Pontus fick stå på stubben och Göran gå fram till den och stå still. Det gick bra och Pontus hoppade upp, fick rida en sväng för att sen gå tillbaka till stubben så Pontus kunde kliva av på den. Efter en snabb, nu är det matte som är här och bestämmer så var det inga konstigheter.

Idag fredag blir det jag och Göran i stallet, känns som evigheter sen jag åkte själv till stallet. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s