Dressyrtävling och hästskötare

20130929-192605.jpg

Detta var ekipage som jag groomade åt idag, alltså Madde och PW. Det blev 2 bra rundor dock utan placering, men den största vinsten var att det tog 2 minuter och kanske 3 minuter och lasta på tävlingsplatsen. Ska kanske tillägga att det var på denna tävlingsplats som det tog x antal timmar att lasta denna häst förra gången han var ute och tävlade. Är så stolta över dem båda. 🙂

Tömkörde Göran en sväng på ridbanan och Madde följde med för att titta på. Hon fick även prova att tömköra honom lite. Sen visade jag att han kunde göra sidvärts och öppna. Men jag har höjt mina mål efter jag såg Spanska Ridskolan i fredags, nu ska vi kunna galoppiruett och galoppombyte i töm. Kan vl dock tycka att han hade väldigt korta tömmar, då de räckte till svansroten. Men det har jag satt som mål med Göran nu.

Visst ska man sätta höga mål. 😉

20130929-193648.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s