Deltagarbevis

20130927-082752.jpg

Igår kom det, deltagarbeviset från kvalitetsbedömningen. Som sagt så var det ingen hopponny jag hade den dagen.

I onsdags så var mina medryttartjejer i stallet och jag bad dem rida då Göran fått sin höstpigghet nu. Han har massa energi i kroppen som vill komma ut. De hade även hoppat några skutt och allt hade gått bra. 🙂 Ingen hopponny…

Igår kväll körde jag på banan och jag tog det tredelade bettet då han blir mer styrbar med det på banan. Vi hade ett riktigt bra grundtempo tycker jag och igår tog ci oss modet att galoppera hela varv på banan. Göran tycker att det är jobbigt att galoppera i svängarna med vagnen, men i går gick det bra. Det är vårt nästa projekt att utveckla.

Alltid kul att ha något att jobba på/med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s