Abonnerad buss i allén

20130924-080119.jpg

Idag var jag ute i stallet mitt på dagen, hör inte till vanligheterna när det gäller mig. Det brukar bli antingen på morgonen eller kvällen.

Det blev konditionsträning längs vägen mot Balingsta. När vi var i allén ser jag en ljusramp skymta över krönet på backen och döm till vår förvåning så var det en SL-buss som kom längs vägen.

Det är inte varje dag man möter en buss längs vägen, men vi hann in på en parkeringsficka så bussen kunde åka förbi. På vägen hem gick det i full fart vill jag lova och när vi kom till grinden och färisten hade de börjat gräva där för att bredda den då fåren hoppar över. Brevid grinden stod en kross och den brukar inte så där sa Göran så han smög förbi den. 🙂

Han verkade rätt nöjd efter turen och traskade ut i hagen. Jag passade även på att fylla på vatten i hagen och lägga in en torv i boxen.

Väl hemma hann jag knappt komma innanför dörren då min bror kom och lämnade deras barn för några timmars passning. Nu är det tack och god natt för mig, då det är dags att jobba i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s